Diwangun Optik

Naon Dupi Molded Optik?

Wavelength Opto-Electronic nawarkeun lénsa ukuran 1-25mm dijieun anu lumaku teu ukur di pasar éléktronika konsumén tapi ogé dina widang laser, médis sarta metrology. Lénsa anu dibentuk ieu aya dina bahan plastik atanapi kaca.

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.