Optik Laser

Naon Dupi Laser Optik?

Optik laser diwangun ku komponén optik laser kinerja pangalusna dina skala husus atawa lega panjang gelombang wewengkon spéktral UV, Visible, jeung IR dipaké dina ubar, biologi, spéktroskopi, metrology, automation, sarta sababaraha industri lianna. Wavelength Opto-Electronic nawarkeun lénsa laser, eunteung optik, filter, jandela optik, prisma, DOE, sarta loba deui laser komponén optik fokus, ngirimkeun, ngagambarkeun tur ngarobah / ngaropéa sinar laser. Kami ogé nyayogikeun modul sapertos laser rangefinder, beberesih laser, motong, sirah las, sareng alat jauh laser pikeun aplikasi industri.

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.