Optik Infrabeureum

Naon ari Optik IR?

Infrabeureum optik, atawa ilahar disebut IR optik, dipaké pikeun ngumpulkeun, fokus atawa collimate cahaya dina deukeut-infrabeureum (NIR), pondok-gelombang infra red (SWIR), pertengahan gelombang infra red (MWIR) atawa long-gelombang infra red (LWIR). ) spéktra. Panjang gelombang optik IR berkisar antara 700 - 16000nm. Wavelength Opto-Electronic nawarkeun rupa-rupa optik IR kinerja tinggi dipaké dina kahirupan-élmu, kaamanan, visi mesin, Imaging termal, sarta aplikasi industri. Urang ngarancang, ngamekarkeun, prototipe, pabrik, jeung ngumpul sistem IR kalawan Unit manufaktur in-imah urang ngagunakeun péngkolan inten jeung alat laser-ditulungan, mesin polishing CNC otomatis, coating, sarta kamampuhan metrology ngaropéa. 

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.