kira-kira

pausahaan

Wavelength Opto-Electronic (S) Pte Ltd nyaéta ISO 9001 Certified saprak 2004, kalawan bisnis inti urang dina desain optik jeung manufaktur optik laser, modul optik, kustomisasi sistem kompléks jeung LVHM prototyping gancang. 

Kami ngadamel sirah prosés mesin laser industri pikeun pasar aplikasi laser internasional. Urang ogé kolaborasi dina panalungtikan sarta pamekaran éksténsif, ngamekarkeun skala leutik-to-badag sistem optik kompléks ngaropéa tur nyadiakeun QA / QC solusi metrology pikeun konsumén di pasar internasional jeung Singapura.

Nilai Inti Kami - ITEC:
Innovasi
Tem karya
Excellence
Cfokus ustomer

Unit Usaha

Produk panjang gelombang

Laser optik Filter Filter Fluroscence

Optik geus produk kuat tradisional urang saprak ngadegna. Kami sanggup nyadiakeun optik laser kualitas luhur, produk optik infra red sarta rentang pinuh tina jasa dina widang téhnologi optik. Kalayan alat-alat sateuacanna sareng mesin pikeun produksi, uji & pangukuran sareng kontrol kualitas, ditambah pangalaman anu ageung sareng kaahlian élmu optik urang, kami tiasa nyayogikeun dukungan anu saé pikeun palanggan anu peryogi optik sareng lensa. Urang nampilkeun inventaris pangbadagna komponén optik baku kaluar deui-rak, kaasup pilihan rupa lenses optik, saringan optik, kaca spion optik, jandéla, prisma, beamsplitters, atawa gratings difraksi. Kami ogé parantos ngembangkeun sababaraha sirah prosés laser anu ngagaduhan kaca spion, lénsa fokus, nozzle, jet gas / cai anu kasohor pisan pikeun integrator sistem laser. Urang tiasa nganteurkeun élmu optik sareng prosés laser ka bagian mana waé di dunya dina waktos anu pondok.

Kolaborasi Proyék

Laser Doppler Vibrometer

Nalika urang ngawangun basis palanggan tina ngajual komponén optik, sirah prosés laser sareng ngagambarkeun produk laser sareng fotonik, ditambah kamampuan hardware, software sareng desain optik, faktor ieu nyababkeun urang nyayogikeun solusi terpadu tinimbang produk komponén diskrit standar. Kalayan Hibah Pamaréntah Singapura anu ngadukung usaha sedeng leutik, urang tiasa nguatkeun sumber daya sareng nyandak seueur proyék pikeun ngabantosan para nasabah ngabéréskeun masalah operasi sareng ningkatkeun produktivitasna. Dina sababaraha taun katukang, urang geus hasil kalibet dina ngamekarkeun laser doppler vibrometers, holoscopes digital kompak, sistem calorimetry laser, sirah prosés laser robotic, prosés laser MWIR sistem monitoring, sistem IR ellipsometer, jsb Kalawan pangalaman vast kami di jualan & pamasaran jeung jaringan distribusi lega, urang ogé hep mun commercialize kami sababaraha produk ti proyék

Produk Mitra

Sinkronisasi Jeung ASOPS System Optical Sampling Engine OSE

Saatos kami diangkat salaku distributor otorisasi sareng pusat pelatihan di sababaraha nagara Asia ku sababaraha perusahaan Optik & Photonics Design Software anu terkenal global, kami ogé nyetél unit bisnis Distribusi ku damel sareng seueur perusahaan terkemuka di arena laser & Photonics. . Urang teras nyetél operasi langsung di Thailand, Taiwan sareng Korea. Kami bakal terus nyetél langkung seueur kantor penjualan di Asia sareng AS. Kami ogé damel sareng distributor produk Laser & Photonics lokal ngarah ka pasar produk urang di pasar Éropa sareng Jepang.

Logo Ronar Smith
Aksés Laser
Blok Téknik
Sistem Menlo
Hubner Photonics
Éléktronik panjang gelombang
Ésensi optik
Stellarnet
Bayangkeun Optik
Komponén laser
Titik laser
Fluxim
Desain Foton
OZ Optik

Komitmen ka Konsumén

  • Kami henteu hoyong janten ngan ukur padagang palanggan kami, kami hoyong janten mitra bisnis palanggan kami. Ngaliwatan kasuksésan maranéhna anu bakal ngajantenkeun urang suksés sareng langkung kuat.
  • Urang jaga khusus pikeun ngadangukeun sarat palanggan urang sareng upami pangabutuhna sanés mangrupikeun hal anu parantos kami kembangkeun, kami bakal ningali naha urang gaduh kompetensi pikeun ngembangkeun éta pikeun aranjeunna.
  • Urang ngawangun produk jeung konsumén dina pikiran.
  • Kami bakal ngarawat para nasabah sakumaha anu dipikahoyong pikeun dirawat sareng mastikeun yén unggal interaksi dilaksanakeun sacara pikaresepeun sareng profésional.
  • Tujuan perusahaan kami nyaéta pikeun ngaleungitkeun masalah palanggan sareng solusi kami pikeun ningkatkeun produktivitasna.

Awards

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.