kamampuhan

Hiji Solusi Total

Bahan optik

Kamampuhan Manufaktur - Bahan Optik

Urang bakal mimitian ku bahan baku dipaké pikeun nyieun lénsa optik. Tingali daptar bahan kami.

Desain optik

Kamampuhan Manufaktur - Desain Optik

Insinyur kami tiasa nyaluyukeun optik anu béda pikeun nyumponan spésifikasi anjeun.

Manufaktur optik

Sanggeus ngarancang, produksi jeung produksi dimimitian. Tingali alat produksi urang.

Palapis optik

Kami ogé tiasa ngalakukeun rupa-rupa palapis pikeun lénsa anjeun pikeun nyumponan kabutuhan téknis anjeun.

Majelis modul

Kamampuhan Manufaktur - Majelis Module

Lénsa dirakit kana modul pikeun aplikasi anu sabenerna.

QA & QC

Kamampuhan Manufaktur - QA & QC

Urang salawasna mariksa produk urang pikeun mastikeun kualitas konsisten. Tingali métrologi kami.

Prototipe Sistim

Kamampuhan Manufaktur - Prototipe System

Teu dugi ka assembly modul, urang ogé sistem prototipe.

Pamaduan System

Kamampuhan Manufaktur - Pamaduan Sistim

Tina bahan baku pikeun integrasi sistem, kami nyayogikeun solusi total pikeun kabutuhan fotonik anjeun.

Kamampuh Manufaktur

Kami tiasa ngahasilkeun optik inten anu pangsaéna berkat pangalaman 2 dekade urang sareng téknologi péngkolan inten anu canggih.

kasabaran

standar

katalitian

Lérés-leresan

bahan

Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, GaAs, CaF2, BaF2, MgF2, Si, Chalcogenide bahan IR séjén..etc

Metal: Cu, Aluminium, pérak, Nikel Plated Eunteung..jsb

Plastik: PMMA, Acrylic, Zeonex..jsb

Wangun / Géométri

Permukaan Bulat, Permukaan Asferik, Permukaan Hibrid Asferik, Lensa Silinder, Permukaan Planar, Parabola Pareum-Axis, Ellipses Pareum-Axis, Toroids Pareum-Axis

Diaméterna (Pareum-Axis)

10mm - 250mm

10mm - 250mm

10mm - 250mm

Diaméterna (Dina-Axis)

5mm - 250mm

5mm - 250mm

5mm - 250mm

RMS Surface Kakasaran
(Pikeun Logam)

15nm

10nm

<3nm

RMS Surface Kakasaran
(Pikeun Kristal & Plastik)

<15nm

<7nm

<3nm

Kasalahan Wavefront Reflected
(PV @ 632nm)

λ

/ 2

/ 8

Quality permukaan

80-50

60-40

40-20

lapisan wulu

Uncoated, Al, UV Enhanced Al, emas, pérak, Anti Refleksi, palapis custom

Optik Laser - Lensa Optik - Lensa Fokus Kaca

kasabaran

standar

katalitian

Lérés-leresan

bahan

Kaca: BK7, Kaca optik, Silika ngahiji, Fluorida

Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, GaAs, CaF2, BaF2, MgF2, Si, Safir, Chalcogenide

Logam: Cu, Al, Mo

Plastik: PMMA, Acrylic

diaméterna

Minimum: 4 mm, Maksimum: 500 mm

tipe

Lensa Plano-Convex, Lensa Plano-Concave, Lensa Meniscus, Lensa Bi-Convex, Lensa Bi-Concave, Lensa Cementing, Lensa Bola

diaméterna

± 0.1mm

± 0.025mm

± 0.01mm

kakandeleun

± 0.1mm

± 0.05mm

± 0.01mm

Sag

± 0.05mm

± 0.025mm

± 0.01mm

Hapus aperture

80%

90%

95%

radius

± 0.3%

± 0.1%

0.01%

kakuatan

3.0λ

1.5λ

/ 2

Kasalahan (PV)

1.0λ

/ 4

/ 10

Puseur

3 arcmin

1 arcmin

0.5 arcmin

Quality permukaan

80-50

40-20

10-5

Lensa Fokus - Lensa Aspheric Kaca

kasabaran

standar

katalitian

Lérés-leresan

bahan

Kaca: BK7, Silika ngahiji, Fluorida

Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, GaAs, CaF2, BaF2, MgF2, Si, Chalcogenide

Logam: Cu, Al

Plastik: PMMA, Acrylic

diaméterna

Minimum: 10mm, Maksimum: 200 mm

diaméterna

± 0.1mm

± 0.025mm

± 0.01mm

Pusat Kandel

± 0.1mm

± 0.05mm

± 0.01mm

Sag

± 0.05mm

± 0.025mm

± 0.01mm

Max Sag diukur

25 mm Max

25 mm Max

25 mm Max

Kasalahan Aspheric (PV)

3µm

1µm

<0.06µm

radius

± 0.3%

± 0.1%

0.01%

Puseur

3 arcmin

1 arcmin

0.5 arcmin

RMS Surface Kakasaran

20 A°

5 A°

2.5 A°

Quality permukaan

80-50

40-20

10-5

CO2-Laser-Optik-Cylindrical-Lénsa

kasabaran

standar

katalitian

Lérés-leresan

bahan

Kaca: BK7, Silika ngahiji

Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, CaF2, BaF2, MgF2

Logam: Cu, Al

Plastik: PMMA, Acrylic

diaméterna

Minimum: 10 mm, Maksimum: 200 mm

tipe

Bujur, Sagi opat

Diaméter, Panjang & Lebar

± 0.1mm

± 0.025mm

± 0.01mm

Pusat Kandel

± 0.25mm

± 0.1mm

± 0.025mm

Hapus aperture

85%

90%

95%

Radius Silinder

5 ujur

3 ujur

0.5 ujur

Puseur

<5arcmin

<3arcmin

<1arcmin

Quality permukaan

60-40

20-10

10-5

RMS Surface Kakasaran

20A°

5A°

2.5A°

Permukaan Silinder Gambar X Arah (PV)

λ per cm

λ per cm

λ / 2 per cm

Permukaan Silinder Gambar Y Arah (PV)

λ

λ

/ 2

Karataan Permukaan (PV)

/ 2

/ 4

/ 10

CO2-Laser-Optik-Axicon-Lénsa

kasabaran

standar

katalitian

Lérés-leresan

bahan

Kaca: BK7, Silika ngahiji

Kristal: ZnSe, ZnS, Ge

Logam: Cu, Al

Plastik: PMMA, Acrylic

diaméterna

Minimum: 10mm, Maksimum: 100 mm

diaméterna

± 0.1mm

± 0.025mm

± 0.02mm

Hapus aperture

80%

90%

90%

Kasalahan (PV)

1.0λ

/ 2

/ 4

Quality permukaan

80-50

40-20

20-10

Polarisasi optik Beam Splitter

kasabaran

standar

katalitian

Lérés-leresan

bahan

Kaca: Kaca Borosilikat (BK7), Kaca optik, Silika ngahiji

dimensi

Minimum: 5 mm, Maksimum: 80 mm

tipe

Non-Polarizing Beamsplitter, Polarizing Beamsplitter

ukuran

± 0.15mm

± 0.08mm

± 0.04mm

Bentang panjang gelombang

400-1600nm

400-1600nm

350-1600nm

Panyimpangan Beam

± 5arcmin

± 3arcmin

± 0.5arcmin

Rasio Beulah T/R (Non-Polarisasi)

70 / 30 - 10 / 90

70 / 30 - 10 / 90

70 / 30 - 10 / 90

T / R Beulah Rasio

± 15%

± 10%

± 5%

Rasio punah (polarisasi)

200: 1

500: 1

> 1000: 1

Teu teratur

1.0λ

/ 4

/ 10

Quality permukaan

80-50

40-20

10-5

Laser Optik Eunteung Optik Narrowband Eunteung

kasabaran

standar

katalitian

Lérés-leresan

Substrat

Kaca: N-BK7, Silika ngahiji

Kristal: ZnSe, Si

Logam: Cu, Al, Mo

dimensi

Minimum: 4 mm, Maksimum: 200 mm

Wangun / Géométri

Élips, Datar, Bulat, Parabolik

ukuran

± 0.25mm

± 0.1mm

± 0.05mm

kakandeleun

± 0.1mm

± 0.05mm

± 0.01mm

Bentang panjang gelombang

350nm-20μm

350nm-20μm

350nm-20μm

Flatness

/ 4

/ 10

Refleksi

85%

90%

99.9%

Pilihan palapis

Metallic, Broadband Diéléktrik, Narrowband Diéléktrik,

Quality permukaan

80-50

40-20

10-5

CO2-Laser-Optik-ZnSe-Jandela

kasabaran

standar

katalitian

Lérés-leresan

bahan

Kaca: Kaca Borosilikat (BK7), Kaca optik, Silika ngahiji, Fluorida

Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, GaAs, CaF2, BaF2, MgF2, Si, Fluorida, Safir, Kalkogénida

Plastik: PMMA, Acrylic

ukuran

Minimum: 4 mm, Maksimum: 200 mm

ukuran

± 0.25mm

± 0.1mm

± 0.05mm

kakandeleun

± 0.1mm

± 0.05mm

± 0.01mm

Hapus aperture

80%

90%

95%

Kasalahan (PV)

/ 4

/ 10

Paralelisme

5 arcmin

1 arcmin

5arcsec

Bentang panjang gelombang

200nm-14μm

200nm-14μm

190nm-14μm

Quality permukaan

80-50

40-20

10-5

lapisan wulu

Broadband Anti Refleksi, Narrowband Anti Refleksi

Anjeun Hayang Éta? Urang Jieun Ieu!

Kami tiasa ngarobih desain optik anjeun sareng ngagambar janten produk dina ngan 2 minggu, tunduk kana kasadiaan stok bahan.

Kami tiasa ngarobih desain optik anjeun sareng ngagambar janten produk dina ngan 2 minggu, tunduk kana kasadiaan stok bahan.

Produksi & Metrology

Pabrikan kami mangrupikeun standar kelas dunya berkat pangalaman anu ageung sareng fasilitas canggih:

  • Mesin Aspheric Processing
  • Mesin Majelis Otomatis
  • Mesin palapis
  • Mesin ngagosok CNC
  • Inten Ngaktipkeun Mesin
  • Dispenser Lem
  • Mesin panggilingan
  • Mesin Citakan
  • Mesin Punching
  • Mesin Curing UV
  • Mikroskop Angkatan Atom
  • Léénsika
  • Bentuk Mesin Tracer
  • Interferometer
  • Spectrophotometer
  • Sistim MTF
  • Profilometer
  • Temeprature Test Chamber

Optoeléktronik & Kustomisasi Mékanis

Kustomisasi Optoeléktronik sareng Kustomisasi Mékanis

Puseur téknologi kami di Singapura ningkatkeun kamampuan pangembangan in-house pikeun nyayogikeun solusi anu disaluyukeun dumasar kana syarat para nasabah. Wavelength Opto-Electronic Tim R&D diwangun ku insinyur sareng doktor anu berpengalaman sareng pangalaman mangtaun-taun dina desain optik, produk sareng pamekaran sistem. Kami damel babarengan pikeun nyayogikeun solusi anu lengkep pikeun kabutuhan industri sareng panalungtikan anjeun. Salaku ladenan nilai tambah, kami nyayogikeun dukungan saatos penjualan sareng garansi dugi ka 1 taun dina proyék khusus.

Kamampuh sistem OEM

  • Desain kontrol listrik jeung fabrikasi
  • Desain mékanis
  • Kontrol opto-mékanis
  • Lénsa optik sareng desain modul (Zemax)
  • Pangwangunan parangkat lunak pikeun sistem sareng kontrol otomatis
  • Integrasi sistem

Mimitian Ngaropea Ayeuna

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.