Optik pikeun Visi Scanning

Posisi tepat sinar laser pikeun ngolah laser ayeuna parantos gancang sareng gampang kalayan dukungan modul scanning visi coaxial. Eta mantuan dina ngajaga akurasi posisi nalika disimpen di hareup galvanometer saméméh ngolah atawa pikeun nguji kualitas sampel sanggeus ngolah. Anjeun tiasa ngarancang modul anu cocog dumasar kana sarat scanning anu béda ku milih lensa f-theta achromatic anu leres, sumber cahaya sareng kaméra visi.

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.