Optik pikeun Saringan Suhu Massa

Lénsa LWIR kalayan panjang fokus antara 4.3mm nepi ka 35mm cocog pikeun aplikasi screening suhu massa, dipaké pikeun Imaging termal dina alat deteksi muriang. Ieu beroperasi di wewengkon IR gelombang panjang un-cooled jadi kurang sénsitip kana lebu / haseup.

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.