Optik pikeun Médis optik Imaging

Pencitraan optik médis nyaéta ngagunakeun cahaya salaku téknik pencitraan investigasi pikeun aplikasi médis sapertos endoskop, histeroskopi, arthroscope, sareng rhinolaryngoscope.

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.