Optik pikeun ngolah laser

Ngolah laser pikeun Bahan rapuh

Laser Micro-Processing pikeun OLED & PI Cutter

laser micro-processing nyaéta motong proses dina dimensi leutik tur leutik, utamana dina OLED (Organik-LED) jeung PI (Polyimide) motong.

Ngolah laser pikeun Industri Photovoltaic

Kami ngarobih desain halaman wéb kami pikeun 2023!
Punten tahan Shift + Refresh (F5) pikeun mupus cache upami eusina henteu ditingalikeun
Situs wéb ieu paling saé ditingali nganggo Chrome/Firefox/Safari.